The Princess


Assalamualaikum wahai ahli Blogger sekalian.
Ruangan ini akan dipenuhi dengan maklumat tentang saya, penulis blog ini.  

Latar Belakang Penulis

Nama di dalam Ic Alia Nabihah Binti Azmi. Nama pena Leya Yeolly. Dilahirkan pada 20 januari 1996. Anak kelahiran negeri Melaka. Anak kedua daripada 4 orang adik-beradik. Perempuan sulung dalam keluarga. Mendapat pendidikan awal di Tadika Kemas bandar sungala, Port Dickson Negeri Sembilan. Bersekolah rendah di SK Teluk Kemang Port Dickson dan berpindah ke SK Air Baruk Jasin Melaka. Melanjutkan pelajaran di SMK Jasin hanya 1 tahun dan berpindah ke SMK Simpang Bekoh, Jasin Melaka. Tidak bergiat aktif di sekolah dan hanya pelajar halimunan di sekolah. Tiada bakat dan tiada keistimewaan. Selepas SPM masih lagi tidak melanjutkan pelajaran atas dasar tidak ingin berhutang dengan PTPTN.


Mula menceburi bidang blogger pada umur 15 tahun. Menyepi pada umur 17tahun. Mula giat aktif pada umur 19 tahun. Menceburi bidang blogger atas dasar suka bermain dengan code. Kerap bertukar-tukar design blog. 


Ucapan

Tak kira apa yang berlaku, berfikir laa positif. Allah sentiasa ada bersama kita. Cintai Allah daripada kita membuang masa meluah rasa cinta pada manusia. Jangan bersenang pada waktu sekarang. Berusaha lah menjadi hamba yang taat. 


5 comments:

 1. ehhh..ya laa..sama..colour pink.. balas kunjungan.. salam dari nurriffah islam..dah follow
  http://nurriffah-islam.blogspot.my/

  ReplyDelete
 2. leyaaa. kalau dah buat navigation tu kann, lepastu, entry untuk link tu nak tulis kat mana?

  ReplyDelete
 3. Hai leyaa... Camne nak ubah kasi hijau blog ehhh.. hahaha

  ReplyDelete
 4. datang sini sekali terbaca pulek biodata dia pastu tersuka pulek tengok blog pastu terminat pulek kat blog dia. hahaha

  ReplyDelete